• Pranje prozora

  Pranje stakla na visini

 • Čišćenje stakla

  Pranje prozora sa užeta

 • Pranje i čišćenje fasade

  Pranje staklenih fasada

 • Visinsko pranje stakla

  Pranje prozora na visini

Pranje prozora i fasada

Vršimo usluge čišćenja i pranja prozora i fasada.

Pranje velikih staklenih površina, pranje teško dostupnih prozora, pranje krovnih prozora, čišćenje roletni, pranje fasada od mermera i alubonda, čišćenje zapušenih oluka, čišćenje metalne konstrukcije, pranje svetlarnika, pranje unutrašnjih prozora na visini, skidanje kamenca sa stakla, pranje prozora sa užeta…

Pranje prozora i čišćenje fasada izvršavamo na dva načina:

 • Klasično pranje stakla

  Klasično ručno pranje prozora podrazumeva pranje stakla sa deterdžentima za staklo, trljanje magičnom krpom i skidanje prljavštine brisačima. Ručno pranje se preporučuje kod stakala koja su dosta prljava i zamašćena i kod staklenih površina koja se retko održavaju.

 • Pranje dejoniziranom vodom

  Pranje stakla i fasada dejoniziranom vodom. Staklo se pere četkama sa prskalicama. Dejonizirana voda je demineralizovana voda (poznatije kao meka voda ili demi voda), pH 5.5-6.5 , provodljivosti 2-5 µS, odnosno voda bez kamenca. Pranje stakla demi vodom se preporučuje kod velikih staklenih površina koja se redovno održavaju. 

Spoljašnje pranje prozora sa užeta

Pranje stakla na svetlarniku sa užeta, ručno pranje prozora deterdžentima za staklo, magičnim krpama i brisačem. Pristup radnoj površini uz pomoć opreme za rad na visini.

Unutrašnje pranje prozora sa užeta

Pranje prozora na svetlarniku sa užeta, ručno pranje staklenih površina deterdžentima za staklo, magičnim krpama i brisačem. Pranje aluminijumskih ramova svetlarnika na visini.

Pranje prozora dejoniziranom vodom

Pranje prozora na visini sa užeta dejoniziranom vodom, mašinsko pranje staklenih površina demi vodom odnosno vodom bez kamenca. Pranje stakla četkama sa mlaznicama.